Mike Mann, in varsta de 45 de ani, unul dintre cei mai vechi membri ai clubului de speculatori de domenii, castiga astazi 400.000 de $ pe luna.

Pasiune sau obsesie, cert este, ca aceasta s-a dezvoltata atat de mult, incat Mann a ajuns sa castige sume fabuloase luna dupa luna.  Succesul lui a inceput sa rodeasca din 1998, cand i s-a facut o oferta de de 25.000 de $, apoi alta de 50.000 de $ pe un domeniu pe care-l detinea, Menus.com. “Eram foarte uimit… Platisem doar 70 de dolari pentru domeniu. A doua zi am intrat in afacerile cu domenii”, spune americanul.

Domeniul in care isi desfasoara afacerile este numit Vestul Salbatic digital, conform CNet, iar Mike Mann este unul dintre cei mai agresivi speculatori.

BuyDomains, din care mai detine astazi doar 15 %, este prima afacere pe care Mann a infiintat-o si pe care a vandut-o in 2005 cu 80.000.000de dolari.

Afacerea care ii asigura in prezent 400.000 de dolari pe luna se numeste DomainMarket.com.  Mann cumpara in jur de 300 de nume pe zi, pe care le vinde cu ajutorul companiei sale.

Mike-Mann-100ProductionsMilionarul isi incepe munca prin analizarea unor cuvinte cheie si a potentialului de trafic, clasificand domeniile dupa importanta. “Am un filtru, dar eu sunt cel mai eficient filtru uman din lume. Nu cred că există cineva care poate citi liste întregi cu nume de domenii la fel de repede ca mine şi să mai şi înţeleagă ceea ce citesc”. Robotul se ocupa de restul afacerii si cumpara domeniile de interes identificate de Mann. Americanul spune ca “Numele achizitionate nu sunt adevarate mine de aur, dar ii aduc un profit decent.”

Milionarul a stabilit si un record, cumparand in mai putin de 24 de ore  14.962 de nume de domenii. Acesta mai spune despre el ca este foarte lacom si ca vrea sa detina intreaga lume.