Google: optimizarea web sau SEO poate fi constructiva si pozitiva. Optimizarea eficienta a unui site consta in accesibilitatea paginilor individuale, in usurinta cu care ele sunt gasite. SEO include lucruri simple cum ar fi: crearea paginilor siteului tinandu-se cont de densitatea cuvintelor cheie.

Optimizarile “White Hat” pentru motoarele de cautare imbunatatesc, de cele mai multe ori, vizibilitatea site-ului si frecventa cu care acesta este gasit la cautari. Acestea ajuta la crearea unui continut mult mai bun sau fac site-rile mai rapide, ceea ce este bine atat pentru useri, cat si pentru motoare. O buna optimizare reprezinta, de asemenea, si un marketing bun; gasirea de noi metode care sa faca site-ul atractiv. Rezultatul crearii unui site bun este reprezentat de recunoasterea de care acesta se bucura pe web, ceea ce s-ar putea traduce in mai multi oameni care fac trimiteri spre acel site sau viziteaza acel site.

Opusul “White HatSEO este “Black Hat”. Tehnica “Black Hat” este penalizata de Google deoarece are scopul de a obtine un trafic sau ranking mult mai mare cu ajutorul unor inselaciuni care ar creste valoarea unui site mai mult decat ar merita. Alaturi de “Black Hat” gasim alaturate si expresii precum webspam, link schemes sau keyword stuffing. Toate acestea sunt metode prin care se incearca pacalilea motoarelor de cautare.

Scopul noilor schimbari aduse asupra algoritmilor este acela de a-i ajuta pe utilizatori sa gaseasca informatiile de care au nevoie, eficient. Pentru a face acest lucru posibil, Google a lansat “Panda Changes” sau Panda Update adica un algoritm care poate reduce rankingul unui site ce nu este corect optimizat.

In urmatoarele zile, Google lanseaza o schimbare a algoritmului ce vizeaza scaderea webspam-ului. Telul acestei schimbari este acela de a scadea page rank-ul site-urilor/paginilor care incalca termenii si conditiile Google. Algoritmul este menit sa reduca webspamul si sa ii oblige pe webmasterii sa creeze pagini de inalta calitate, folosindu-se de metodele “White Hat”.

Panda Update va fi aplicata tuturor limbilor in acelesi timp. Panda Change, in varianta initiala, a afectat deja 12% din paginile de pe internet. De aceea, Google isi doreste ca webmasterii sa construiasca pagini folosindu-se de tehnicile “White Hat”.

100 Productions ia in considerare toate update-urile lansate de Google in scopul unei promovarii eficiente a site-ului dumneavoastra. Metodele “White Hat” pe care le folosim, asigura efecte de lunga durata a procesului de optimizare asupra siteului protejand astfel investitia facuta in SEO.