A journey of a thousand miles begins with a single step.- Lao Tzu

Si asa a inceput totul….

Scriu primele randuri, in primul articol de pe noul blog al nou infiintatei formatiuni 100 productions.

Ce? Cum? Cine si mai ales… de ce? Exact! Sa o luam in ordine.

100 productions este rezultatul asocierii a 4 entitati din domeniul web. Dar a nu se intelege gresit, nimeni nu a cumparat pe nimeni ci pur si simplu 4 firme au decis sa fuzioneze pentru ca impreuna sa furnizeze servicii complete, de inalta calitate si pe termen indelungat.

Serviciile oferite vin adesea “la pachet” si sunt menite sa elibereze clientul de orice grija legata de prezenta pe internet, insa merita mentionat ca fiecare activitate este coordonata de o echipa specializata. Astfel ca avem divizia de webdesign si creatie, divizia de dezvoltare software, aplicatii web si baze de date, divizia de email marketing, divizia de promovare si optimizare si nu in ultimul rand hosting si suport.

Despre fiecare dintre persoanele implicate in acest proiect s’ar putea scrie multe insa noi credem ca faptele vorbesc asa ca am pregatit portofoliul de clienti si pareri de la clientii cu care am colaborat sau cu care inca avem contracte.

In viziunea noastra, serviciile de calitate si sinceritatea sunt doua calitati care nu trebuie sa lipseasca nici unui business, drept urmare nu o sa oferim clientilor nostrii decat acele servicii pe care stim cu siguranta ca le putem livra la nivelul asteptarilor sau chiar mai sus.

Cristian Pache, Alexandru Stanica, Eugen Lungoci si Catalin Rizea sunt persoanele care au cladit fundatia 100 productions iar ziua marcata drept ” inceputul ” este 10 noiembrie 2011.

 

Si asa a inceput totul …